Extras plan cadastral - Ortofotoplan

Extras de pe planul cadastral

PFA Mardare Marian - Servicii Cadastru, Intabulare, Topografie

Extras de pe planul cadastral

Extrasul de plan cadastral reprezinta sectiunea din planul cadastral, cu reprezentarea detaliilor liniare ale imobilului in cauza, a celor invecinate si a altor detalii liniare existente in baza de date grafica, la data ultimei actualizari, având ca suport ortofotoplanul.

Extrasul de plan cadastral on-line se furnizeaza in format .pdf, semnat electronic cu certificat calificat extins. De asemenea documentul contine informatii despre categoriile de folosinta, constructii respectiv incidenta legilor speciale asupra imobilului in cauza.

Extrasul de plan cadastral on-line se furnizeaza in format .pdf, semnat electronic cu certificat calificat extins, având ca anexe fisierul in format csv, cu lista coordonatelor punctelor de pe conturul imobilului in cauza si fisierul in format shp, cu reprezentarea grafica a imobilului in cauza. De asemenea documentul contine informatii despre categoriile de folosinta, constructii respectiv incidenta legilor speciale asupra imobilului in cauza.

Cum poti obtine un extras de plan cadastral?

Persoanele care solicita acest serviciu trebuie sa stie ca procesul de generare a documentelor este complet automatizat. Cererile sunt directionate catre un operator uman in conditii exceptionale, ca atare configurarea corecta a serviciului este critica pentru obtinerea rezultatelor dorite. Este esential sa identificati corect imobilul si sa completati corect formularul de configurare.

A. Identificarea imobilului
Puteti obtine un extras de plan cadastral on-line doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:
1. Cunoasteti identificatorul electronic al imobilului (IE) pentru care doriti acest extras;
2. Imobilul este de tip teren;
3. Imobilul in cauza este disponibil in cadrul sistemului informatic si are reprezentare grafica;

In cazul in care una dintre conditiile nu este indeplinita, procedati conform precizarilor de mai jos, dupa caz:

Conditia 1 si/sau 3. Nu cunoasteti identificatorul electronic si/sau nu stiti daca imobilul are reprezentare grafica in cadrul sistemului informatic.
a. Cautati imobilul in cadrul geoportalului ANCPI, disponibil la adresa: http://geoportal.ancpi.ro/geoportal/imobile/Harta.html ;
b. Contactati oficiul teritorial in raza caruia se afla imobilul pentru detalii privind identificarea si situatia acestuia.
Conditia 2. Daca imobilul este de tip apartament (Unitate Individuala) – Identificatorul elecronic este de forma : n-Cn-Un, unde n este un numar intreg pozitiv, cererea va fi respinsa. Sistemul nu va livra extras de plan cadastral.

B. Completarea identificatorului
Identificatorul electronic (IE) se completeaza identic in campurile ‘Carte Funciara’ si ‘Numar Cadastru’. Campul ‘Numar Topografic’ se lasa necompletat.

Comanda Aici – Extras din Planul Cadastral pe Ortofotoplan

 

Contactati-ne si noi va ajutam cu obtinerea extrasului de pe planul cadastral (ortofotoplan).

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA